Zgodnie z przepisami prawa, każdy pracownik mający styczność z żywnością powinien zostać przeszkolony z zakresu przestrzegania zasad bezpieczeństwa żywności opartych na systemie HACCP. Właśnie to oferujemy – profesjonalne szkolenia dla personelu, które przyczynią się do poprawy jakości Twoich usług i bezpieczeństwa klientów.
Każdy pracownik wykonujący prace w kontakcie z żywnością w zakładzie powinien zostać przeszkolony z zakresu przestrzegania zasad bezpieczeństwa żywności opartych na dokumentacji systemu HACCP oraz przepisach prawa żywnościowego.
Szkolenie takie powinno być przeprowadzone przez zespół ds. systemu bezpieczeństwa żywności HACCP lub osobę zewnętrzną.
Powyższy obowiązek regulują następujące akty prawne, tj. art. 59 ust. 3, ust. 4, ust. 5 Ustawy z dnia
25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz pkt 1, pkt 2 Rozdział XII Załącznika II Rozporządzenie 852/2004 z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych.
Wychodząc na przeciw Państwa oczekiwaniom Nasz Zespół posiada państwowe uprawnienia pozwalające na szkolenie osób z zakresu bezpieczeństwa żywności opartego na dokumentacji systemu HACCP oraz przepisach prawa żywnościowego.
Wskazówki i szkolenia z praktycznego stosowania zasad HACCP i przestrzegania przepisów prawa żywnościowego na co dzień.
Oddział w Krakowie
Michał Sobieraj+48 500 075 771
Konsultacje i uzgadnianie projektów
Anna Ziętara +48 600 542 531
Oddział w Lublinie
Agata Stojko +48 730 277 044